Kuuntele Kuumat aallot -podcastin uusin jakso 🎧

TERVETULOA VALMENNUKSEEN!

Aloita täältä kuuden viikon matkasi, jonka aikana saat perustiedot vaihdevuosista ja toimivia menetelmiä oireiden hallintaan.
Saat treeniohjelman lantionpohjan ongelmien selättämiseksi ja keskivartalon vahvistamiseksi, monipuolisia ja energisoivia ravinto-ohjeita, tietoa hormonihoidosta sekä työkaluja stressin säätelyyn.
Keskustelemme myös monista muista aiheista, kuten esim. vaihdevuosien vaikutuksista parisuhteeseen ja seksuaalisuuteen.
TULE MUKAAN
 

VALMENNUKSEN OSA-ALUEET:

Liikunta osaksi arkea – lantionpohja ja keskivartalo kuntoon

Sanotaan  yhdessä hyvästit virtsankarkailulle ja selkäkivuille! Lantionpohjan ja keskivartalon lihasten kuntouttamisella ja vahvistamisella voidaan vaikuttaa moneen ikävään vaivaan mm. virtsankarkailuun tai laskeumien syntyyn. Samalla ryhti paranee ja mahdolliset selkäkivut helpottavat. Säännöllinen liikunta vaikuttaa energiatasoon, nukkumiseen ja aineenvaihduntaan. Valmennuksen treeniohjeet on helppo ottaa osaksi arkea.

TULE MUKAAN

Tasapainottava, energisoiva ruokavalio

Estrogeenin väheneminen ja loppuminen aiheuttavat melkoisen myllerryksen naisen elämässä. Onneksi voimme tukea kehoamme tässä muutosvaiheessa myös ruokavalion kautta. Olemme koonneet valmennukseen energisoivia ja verensokeria tasapainottavia reseptejä. 

 

TULE MUKAAN

Työkaluja stressinhallintaan

Viimeaikaisissa tutkimuksissa on todettu, että stressi pahentaa vaihdevuosioireita, erityisesti kuumia aaltoja ja unettomuutta. Stressihormoni kortisoli nimittäin kirjaimellisesti syö estrogeenia. Tietoisuustaidot (eli Mindfulness) ovat eräs keino stressinhallintaan, johon pureudumme syvemmälle valmennuksessa.

TULE MUKAAN

Parisuhde ja seksuaalisuus

Mitä muutoksia vaihdevuodet tuovat parisuhteeseen ja naisen seksuaaliseen elämään.  Hyvä seksielämä on monen asian summa, siihen vaikuttaa mm. lantionpohjan lihasten kunto, fyysiset iän tuomat muutokset ja erityisesti mitä ajattelemme itsestämme ja iän myötä muuttuvasta kehosta. 

TULE MUKAAN

Tietoa hormonihoidoista

Millaisia ovat vaihdevuosiin liittyvät hormonihoidot? Ketä ja mitä ne auttavat ja millaisissa tilanteissa? Mitkä ovat riskit? Valmennuksesta saat tietoa vaihdevuosiin liittyvistä hormonihoidoista ja kuulet lääkärin suositukset.

TULE MUKAAN

6-viikon valmennus sisältää:

 • Treenikalenterin koko valmennuksen ajalle
 • 3 lantionpohjan harjoitusta + kokopitkät treenivideot
 • 2 lihaskuntoharjoitusta + kokopitkät treenivideot
 • 2 liikkuvuusharjoitusta + kokopitkät treenivideot
 • 2 reseptikirjaa
 • Meditaatiostudion: Kuusi ohjattua meditaatiota
 • Kaiken yllä mainitun saat ladattua itsellesi, joten voit jatkaa harjoitusten kanssa valmennuksen jälkeenkin

Lisäksi saat valmennuksen materiaalin äänitteinä, joita on helppo kuunnella vaikka työmatkalla, lenkillä  tai illalla ennen nukkumaan menoa.

 

Miten valmennus toimii?

Valmennukseen osallistuminen on helppoa. 

1. Kirjauduttuasi valmennukseen, valmennus alkaa automaattisesti.

2. Saat päivittäin sähköpostilla muistutuksen päivän materiaaleista. 

3. Valmennus vie aikaasi vain noin 15 minuuttia päivittäin.  Voit tehdä treenit sinulle parhaiten sopivana ajankohtana ja kuunnella päivän materiaalin vaikkapa ulkolenkin yhteydessä.

4. Valmennuksen materiaalit ovat käytössäsi 6 kk valmennuksen aloittamisesta, joten voit aina palata ja tehdä valmennusta omaan tahtiisi.

5. Suosittelemme tallentamaan materiaalit omalle koneelle jolloin, mm. kaikki treeniohjeet säilyvät sinulla aina.

Valmennuksen käytyäsi: 

 • Tiedät enemmän ajanjaksosta, jota kutsutaan vaihdevuosiksi ja vapaudut vaihdevuosiin liittyvistä peloista, ennakkoluuloista ja virheellisistä oletuksista.
 • Sinulla on keinoja selättää vaihdevuosien tuomia oireita ja haasteita.
 • Lantionpohjasi toimii paremmin ja saatat saada apua mahdolliseen virtsankarkailuun ja jopa laskeumiin. Lantionpohjan treeni voi vaikuttaa monella tapaa positiivisesti myös seksuaalisuuteen.
 • Keskivartalotreenin kautta ryhtisi paranee ja saat helpotusta mahdollisiin selkäkipuihin.
 • Opit kuinka voit edistää terveyttäsi, hyvinvointiasi ja tasapainottaa oloasi terveellisen ruokavalion avulla.
 • Osaat tehdä hyviä ruoka-ainevalintoja arjessa. Bonuksena saat helppoja ja herkullisia reseptejä.  
 • Tiedät hormonihoidoista, niiden hyvistä ja huonoista puolista.
 • Osaat tietoisuustaitojen perusteet ja sinulla on keinoja stressin tasapainottamiseksi.
  Stressiä vähentämällä ja keskittymällä palautumiseen nukut paremmin ja sinulla on enemmän energiaa.
 • Osaat iloita naiseudestasi ja olla siitä kiitollinen.

Kyllä kiitos!

Haluan mukaan Vaihdevuodet-valmennukseen ja asiantuntijat tuekseni muutosten keskellä. Hinta 89€. Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Valmennuksen asiantuntijat

Asiantuntijoiden lisäksi valmennuksen sisältöä on valmisteltu yhteistyössä vaihdevuosi-ikäisten naisten kanssa.

Riina Laaksonen

Treenivalmentajanasi ja tukenasi koko valmennuksen ajan toimii äitiysliikuntaan erikoistunut personal trainer ja Nordic Fit Maman perustaja, Riina Laaksonen.

Kati Reijonen PhD

Meditaatio-ohjaaja, kirjailija Kati Reijonen toimii valmennuksessa mindfulness-ohjaajana ja  kokemusasiantuntijana. Kati tuo kuuluviin myös muiden vaihdevuosi-ikäisten naisten kokemuksia ja mieltä askarruttavia asioita.

Leena Väisälä

Mehiläisen gynekologi ja kliininen seksologi Leena Väisälä puhuu valmennuksessa  mm. vaihdevuosioireista ja hormonihoidoista.  Hän on luennoinut paljon naisen seksuaalisuudesta ja hormonihoidosta. Leenan ja Leeni Peltosen kirja Virtaa vaihdevuosiin ilmestyi syksyllä 2020. Osta kirja täältä.

Paulina Flang

Pauliina Flang on seksuaaliterapeutti ja uusperheneuvoja. Pauliinan kanssa keskustelemme mm. vaihdevuosien tuomista muutoksista seksuaalisuuteen ja sen vaikutuksista seksiin ja parisuhteeseen.

Solja Kemppi

Valmennuksen ravintovalmentajana toimii diplomiravintoneuvoja Solja Kemppi. Saat lisää energiaa ja ehkä myös helpotusta vaihdevuosioireisiin terveellisen ja tasapainottavan ruokavalion kautta. 

Kuuntele valmentajien, Riina Laaksosen ja Kati Reijosen keskustelu Vaihdevuodet-valmennuksen synnystä. Miksi valmennus päätettiin tehdä? Mitkä ovat suurimmat opit? Ja pelottaako Riinaa tulevaisuudessa siintävät vaihdevuodet? Entä mitä mieltä Kati on vaihdevuosista ja elämästään kuusikymppisenä naisena?

 

Kuuntele Kuumat aallot -podcasteja.

Kyllä kiitos!

Haluan mukaan Vaihdevuodet-valmennukseen. Kesän kunniaksi saat sen nyt hintaan 59 euroa (norm. 89 euroa) 🍓. tarjous voimassa 4.7. asti! Voit maksaa myös liikuntaedulla.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.