Kuuntele Kuumat aallot -podcastia ūüéß

Naiset Neuvolan takana

Naisten hyvinvointiin keskittyneen Nordic Fit Maman perustaja Riina Laaksonen on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri, personal trainer, ravinto- ja mentaalivalmentaja. Riina on myös kolmen pojan äiti ja koiranomistaja sekä maailmanmatkaaja. 
Käy Nordic Fit Mamassa
Kirjailija, muotoiluajattelija, meditaatio-ohjaaja ja kolmen aikuisen äiti elää täyttä elämää vaikka on jo post-menopaussissa. Elämä ei lopu vaihdevuosiin vaan alkaa sieltä, on yksi Katin lempisanontoja. Ja tässä toinen: ikä ei ole vain numero vaan osoitus kypsyydestä, kokemuksesta ja viisaudesta. 
TUTUSTU KATIIN

TUTUSTU KATIN UUSIMPAAN KIRJAAN

Vastustamaton on kirja kaikille, joiden elämä on joskus hemmetin raskasta. Se ohjaa ottamaan elämän - ja vaikka menopaussin- vastaan sellaisena kuin se on, kamppailematta. Sisältää 10 hyväksikoettua vinkkiä tehdä elämästä vähän helpompaa.

OSTA KIRJA

Kaipaako työyhteisösi tietoa vaihdevuosien vaikutuksesta työssäjaksamiseen?

 

Jos kaipaat innostavia ja kokeneita puhujia tilaisuuteesi tai työpaikallesi, valmentajamme Kati Reijonen ja Riina Laaksonen tulevat enemmän kuin mielellään kertomaan siitä, miten keski-iän hormonihaasteet vaikuttavat naisen työssäjaksamiseen.

Muistutamme, että vaihdevuosioireilu alkaa jo nelikymppisenä ja oireet jatkuvat vuosia menopaussin jälkeenkin. Hormoniperäisillä oireilla on suuri vaikutus työkykyyn ja jaksamiseen mutta kun tietää, mistä on kyse, sujuu yhteistyö yhteisymmärryksessä ilman draamaa. 

Jutellaan lisää!

 

OTA YHTEYTT√Ą

HALUATKO MUKAAN LIPPULAIVAVALMENNUKSEEMME?

Liity viileiden naisten rintamaan ja tule mukaan valmennukseemme! Hinta 89‚ā¨. Voit maksaa my√∂s liikuntaedulla.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.